Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door te bestellen en het vakje “Algemene voorwaarden gelezen” bij de bestelling aan te vinken, accepteer je de Algemene Voorwaarden van Blitskikker. Blitskikker behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden te allen tijde te wijzigen. Op de tot stand te komen koopovereenkomst zijn altijd de op dat moment geldende voorwaarden van toepassing. 

Blitskikker is geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 84358645
BTW nummer: NL003955731B16
Javastraat 117
1094 HD Amsterdam

Koopovereenkomst
De (koop)overeenkomst komt tot stand indien door klant een bestelling bij Blitskikker wordt geplaatst en deze bestelling door Blitskikker digitaal word bevestigd (orderbevestiging per e-mail).

Prijzen
De op de website vermelde prijzen zijn standaard in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Bij typfouten is Blitskikker niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Betaling

Betalen kan via IDEAL, Credit Card, Pay Pal of G Pay.

Levering of ophalen in de winkel
Blitskikker verstuurt pakketten met postnl. Na ontvangst van de bestelling ontvang je direct een orderbevestiging per mail. Indien de bestelde artikelen onverhoopt toch niet voorradig zijn neemt Blitskikker binnen 2 werkdagen contact met je op.   

Blitskikker verstuurt de bestelde artikelen binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling. Wij streven hierbij altijd naar een zo spoedig mogelijke levering. 

Blitskikker is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van verlies of beschadiging van de bestelde artikelen door de bezorgdienst. 

Je kan er ook voor kiezen om de bestelling op te halen in de winkel. Wij zorgen dan dat het binnen 2 werkdagen klaar staat. Je krijgt hiervan bericht. 

Openingstijden: ma t/m za 09:30 uur – 17:00 uur

Verzendkosten
Blitskikker brengt een bijdrage voor de verzendkosten in rekening. De verzendkosten worden automatisch toegevoegd tijdens de check out.
Nederland: € 4,95 per bestelling. Bestellingen boven de €50,00 worden gratis verzonden. In het geval van afgeprijsde artikelen worden bestellingen boven de €75,00 gratis verzonden.
Verzendkosten naar overige landen kunnen hoger zijn.  

Retourneren en/of Ruilen.
Indien (een deel van) de bestelling onverhoopt niet aan de wensen voldoet, kan de bestelling binnen 30 dagen na ontvangst geretourneerd worden. 

Retourzendingen dienen vooraf via e-mail (info@blitskikkeramsterdam.nl) kenbaar gemaakt te worden.

Vermeld in de e-mail in ieder geval:

- Je bestelnummer (indien gekocht via de webshop)

- Je eigen naam

- Om welk product het gaat

-De datum wanneer je bestelling geplaatst is

- De rede van je retour

Vervolgens dien je de ongebruikte artikelen te retourneren aan Blitskikker. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, de kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking (incl. labels) van het artikel onbeschadigd is en het artikel niet in gebruik genomen is. Bij een retourzending, volgens de retourinstructies, betaalt Blitskikker binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen het betaalde bedrag terug. Blitskikker behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden. Ook behoudt Blitskikker zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen door de klant zijn teruggestuurd. 

Als de maat of kleur van het artikel dat je besteld hebt niet naar wens is, dan kan je dit altijd ruilen (mits het bij ons op voorraad is). De verzendkosten hiervan zijn voor rekening van de klant. De aanvraag dient altijd vooraf via e-mail kenbaar gemaakt te worden. Zodra je aanvraag door ons bevestigd is kan je de artikelen aan ons retour zenden. SALE artikelen worden niet geruild en/of geretourneerd.

Privacy 
Blitskikker vindt het uiteraard belangrijk dat de door consument verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Blitskikker gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betaling transacties en bezorging van de bestelling.