Retourneren

Retourneren en/of Ruilen.

Indien (een deel van) de bestelling onverhoopt niet aan de wensen voldoet, kan de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. 

Retourzendingen dienen vooraf via e-mail (info@blitskikkeramsterdam.nl) kenbaar gemaakt te worden.

Vermeld in de e-mail in ieder geval:

  • Je bestelnummer (indien gekocht via de webshop)
  • Je eigen naam
  • Om welk product het gaat
  • De datum wanneer je bestelling geplaatst is
  • De reden van je retour

Vervolgens dien je de ongebruikte artikelen te retourneren aan Blitskikker. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, de kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking (incl. labels) van het artikel onbeschadigd is en het artikel niet in gebruik genomen is.

Bij een retourzending, volgens de retourinstructies, betaalt Blitskikker binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen het betaalde bedrag terug.

Blitskikker behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden.

Ook behoudt Blitskikker zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen door de klant zijn teruggestuurd. 

Als de maat of kleur van het artikel dat je besteld hebt niet naar wens is, dan kan je dit altijd ruilen (mits het bij ons op voorraad is).

De verzendkosten hiervan zijn voor rekening van de klant. De aanvraag dient altijd vooraf via e-mail kenbaar gemaakt te worden.

Zodra je aanvraag door ons bevestigd is kan je de artikelen aan ons retour zenden.

Terugbrengen in de winkel mag natuurlijk ook.
Ook dan wordt je geld binnen 14 dagen teruggestort op je rekening.